Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C

Doğru ve Güvenilir Bilgi İhtiyacını Karşılayan Platform: Bebek Melekleri

Doğru ve Güvenilir Bilgi İhtiyacını Karşılayan Platform: Bebek Melekleri
REKLAM ALANI
07.08.2021
A+
A-

Anne ve Anne Adaylarının Doğru ve Güvenilir Bilgi İhtiyacını Karşılayan Platform: Bebek Melekleri

Anne, bebek ve çocukların sağlıklı gelişimini ölçen ve destekleyen Bebek Melekleri uygulaması anne adayları ve erken çocukluk dönemine ait yaş gruplarının hayatına pozitif değer katıyor.

“Doğduğu andan itibaren anne ve bebek eğitimi bir toplumu değiştirir” mottosuyla yola çıkan Bebek Melekleri, doktor ve eğitmenlerden oluşan bilimsel ekibi ile anne ve anne adaylarının hayatını kolaylaştırıyor.

İnternet ortamında güvenilir sağlık bilgisine ulaşmanın oldukça zorlaştığı günümüzde Bebek Melekleri platformu web ve mobil uygulama formatlarıyla binlerce anne ve anne adayının hayatına dokunan yaşayan bir platform.

Platform altyapısında bulunan yapay zeka algoritması sayesinde 9 ay boyunca bebeğin gün gün gelişimlerini anne ile konuşarak paylaşan bebek, annenin bilinçlenmesi kendini huzurlu ve güvende hissetmesine katkı sağlıyor.

İçerisinde 3500 adet akademik kadro onaylı bilimsel makale, 2524 öğretici ipucu, 311 denver testi ve 280 gün gün hamilelik videosu bulunan platform içerisindeki gelişmiş yapay zeka temelli algoritmalar sayesinde sağlıklı ve hızlı bilgi akışı sağlanıyor. 9 ay 10 gün sürecek bir buluşma hikayesinin parçası olan Bebek Melekleri, bebek ve 0-6 yaş arasındaki çocukların, tüm alanlardaki gelişimine destek olmak amacıyla oyun ve etkinlik önerileri sunuyor.

Her çocuğun kendine özgü gelişim düzeyi ve ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilebilen, öğretici programlar öneren ve bebek ya da çocuk gelişimi konusunda ebeveynleri yönlendiren, eğiten bir uygulama olarak benzerlerinden ayrışıyor.

Platform içinde alanında uzman doktor, hemşire, ebe, psikolog ve diyetisyenlerden oluşan yazarların bilgilendirici yazılarına ulaşma imkanı da bulunuyor.

3 yıllık bir çalışma ve 3 milyon liralık bir yatırım ile tüm dijital oluşumunu tamamlamış olan Bebek Melekleri platformu için; yazılım, tasarım, içerik editörleri, fikir gelişimi ve Ar-Ge ekipleri başta olmak üzere 90 kişilik bir ekiple oluşumunu tamamlamış ve 11 kişilik hali hazırda bulunan bir ekiple tüm dijital mecralarda çalışmalarına devam ediyor.

Hedef kitlesine güvenilir bir marka ve platform deneyimini ücretsiz olarak sağlayan platformun önümüzdeki dönem hedefi ise; sağladığı imkanları dünya çapında kullanıcılarla buluşturmak.

 

Platform hakkında detaylı bilgi almak için: Bebek Melekleri adresini ziyaret edebilirsiniz.

Google Play indirme linki: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bebekmelekleri.app

Apple Store İndirme Linki: https://apps.apple.com/tr/app/bebek-melekleri/id1534424170?l=

REKLAM ALANI