Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C

ÖRNEK BELEDİYE BAŞKANI AK PARTİ ESPİYE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KARADERE

ÖRNEK BELEDİYE BAŞKANI AK PARTİ ESPİYE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KARADERE
REKLAM ALANI

ÖRNEK BELEDİYE BAŞKANI AK PARTİ ESPİYE BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA KARADERE

Giresun ilimizin Espiye ilçemiz Ünlü İpek Yolu’nun Zefre Limanı ilçenin kuzey batısında bulunmakta olup, eski zamanların sert rüzgârlara kapalı, Doğu Karadeniz’in en ünlü doğal limanıdır. Karadeniz bölgesinin İncisi Espiye İlçemizi en güzel modern şehri yapan AK Parti Espiye Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Karadere `nin yeniden Belediye Başkanı olmanı.

Espiye ilçemizde yapmış olduğumuz araştırmalara göre kime sorsak Espiye ilçemizde yaşayan Doğulu Kürt Kardeşlerimiz, Laz Kardeşlerimiz, Egeli Kardeşlerimiz, Türk Kardeşlerimiz ve ilçemizde yaşayan etnik kökenli kim varsa kime sorsak Espiye ilçemizin değerli İş İnsanı Kanaat Önderi AK Parti Espiye Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Karadere Başkanımız bizim için kesinlikle olmazsa olmazımızdır.

Her zaman halkın yanında belediye kapısını halka açan ırkı ne olursa olsun bir telefon kadar her zaman vatandaşın yanında olan. Örnek Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Karadere, Espiye ilçemizde yaşayan Türk, Kürt, Laz, Egeli İş insanları ve kardeşlerimiz ile görüştük. Talepleri Bu Yönder Espiye Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Karadere Başkanımız kesinlikle olmalı Çünkü biz burada devletçilik liyakatini gördük. Devlet terbiyesini iyi bilen bir belediyecilik anlayışını görüyor ve yaşıyoruz. Diyen Espiye ilçemizde yaşayan Türk, Kürt, Laz, Egeli kardeşlerimiz hasbihal ettik. İstişare etmemizden çok ama çok haz aldım. İnşallah 31 Mart Günü Güzel ilçemizde Durmak Yok Yola devam diyerek zafer bizim olacak. AK Parti Espiye Belediye Başkanımız Sn. Mustafa Karadere Yeniden Belediye Başkanımız olacak.

Aldığımız Duyumlara Göre Borçsuz Belediye olması Karadeniz bölgesinde dikkat çekti.

Usta Gazeteci Abdullah Yiğit `in kaleminden.

REKLAM ALANI