Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C

Vladimir Yakushev, “Kahramanların Zamanı” projesinin finalistinin akıl hocası oldu

Vladimir Yakushev, “Kahramanların Zamanı” projesinin finalistinin akıl hocası oldu
REKLAM ALANI
28.06.2024
A+
A-

Vladimir Yakushev, “Kahramanların Zamanı” projesinin finalistinin akıl hocası oldu

2024

Birleşik Rusya Genel Konseyi Sekreter Vekili, Urallar Federal Bölgesi Cumhurbaşkanlığı Tam Yetkili Temsilcisi, askeri birlik komutanı Yarbay Alexander Zagainov’a eşlik edecek
Vladimir Yakushev ile Alexander Zagainov arasındaki toplantı partinin Merkez Yürütme Komitesi’nde gerçekleşti.

“Askerlerimizin cephede yaptıkları ve yapmaya devam ettikleri Rusya için paha biçilemez. Başkanın özel operasyon katılımcılarına hükümette kariyer yapma fırsatı verme girişimi zamanında ve adildir. Ciddi bir elemeyi geçerek yarışmanın 83 liderinden biri oldunuz. Sizin akıl hocanız olmak benim için büyük bir sorumluluk ve onurdur” dedi partinin Genel Konsey sekreteri vekili.

Birleşik Rusya’nın, Cumhurbaşkanının katılımcıları sosyal ve siyasi hayata özel operasyona dahil etme çağrısına ilk yanıt verenlerden biri olduğunu hatırlattı. Partinin ön oylamasına 210 savaşçı katıldı, her birine bir küratör ve özel koşullar altında prosedüre katılma fırsatı verildi.

“Ön oylamanın sonuçlarına göre 95 SVO savaşçısı kazanan oldu. Birleşik Rusya’nın bölgelerinde Eylül seçimlerine katılacaklar. Ve sen ve benim önümüzde pek çok ortak çalışma var. Askerlik hizmetindeki başarı, sivil hizmetin özellikleri hakkındaki bilgilerle tamamlanmalıdır. Gerekli tüm desteği sağlayacağız” dedi Vladimir Yakushev.

Alexander Zagainov Yekaterinburg’da staj yapacak.

“Belediye düzeyinden her düzeydeki hükümet organlarının çalışmaları hakkında bilgi sahibi olacağım. Bu, gelecekteki kamu hizmeti için gerekli deneyimi kazanmanıza yardımcı olacaktır. Amacım çalışacağım bölgenin kalkınması ve Rusya’nın bir bütün olarak güçlenmesidir. Böylece ülkem her zaman yaşamak ve gelişmek istediğim bir yer olarak kalsın” dedi “Time of Heroes” programının finalisti.

Hoparlör
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Yakushev Vladimir Vladimiroviç
Parti Genel Konseyi Sekreter Vekili, Rusya Federasyonu Başkanının Ural Federal Bölgesi Tam Yetkili Temsilcisi
#Yakushev
#SVO
#özel operasyon
#askeri personele destek
#terfi
#ZamanKahramanları
#mentorluk
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/vladimir-yakushev-stal-nastavnikom-finalista-proekta-vremya-geroev

 

REKLAM ALANI