Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C

Tiyatro gösterileri, hediyeler ve yarışmalar: Birleşik Rusya bölgelerdeki çocuklar için Yeni Yıl partileri düzenledi

Tiyatro gösterileri, hediyeler ve yarışmalar: Birleşik Rusya bölgelerdeki çocuklar için Yeni Yıl partileri düzenledi
REKLAM ALANI
03.01.2024
A+
A-

Tiyatro gösterileri, hediyeler ve yarışmalar: Birleşik Rusya bölgelerdeki çocuklar için Yeni Yıl partileri düzenledi

Büyük ve düşük gelirli ailelerin çocukları, SVO katılımcılarının çocukları ve sosyal kurumların öğrencileri bunlara katılıyor
Kırım’da, Devlet Duması milletvekilleri Konstantin Bakharev , Leonid Ivlev ve Yuri Nesterenko , adını taşıyan Kırım Akademik Rus Dram Tiyatrosu’nda “Hayat Elinizde” adlı kamu kuruluşunun koğuşlarına “On İki Ay” adlı çocuk oyununa bilet takdim etti. Maksim Gorki.

Leonid Ivlev, “Özel operasyon katılımcılarının yanı sıra büyük ve düşük gelirli ailelerin çocukları da okul tatillerinde yüksek performans sanatlarıyla tanışmanın tadını çıkarsın” dedi.

Habarovsk Bölgesi’nde Yasama Duması Milletvekili Vadim Gorulenko bölgedeki uzak yerleşim yerlerinden çocukları tebrik etti. Okul öncesi kurumlarındaki çocuklara Noel Baba’dan tatlı hediyeler verildi.

Milletvekili, “Komsomolsky ve Nanaisky bölgelerini ziyaret ederek çocuklara bir parça sihir verdik, onların gülümsemeleri ve gözlerindeki samimi neşe bizim için en güzel hediyedir” dedi.

Solnechny Bölgesi’nde Birleşik Rusya üyeleri, özel askeri operasyona katılanların çocuklarını tebrik etti. Yerel parti şubesinin aktivistleri onlar için gösteriler, yarışmalar ve hediyelerin yer aldığı bir eğlence programı hazırladı.

Derneğin genel sekreteri Olga Tarasova, “Tatilin her eve gelmesi, herkesin endişelerini ve endişelerini sevdiklerine bırakıp tatilin sevincini hissedebilmesi için aktivistlerimiz mümkün olduğu kadar çok aileye ulaşmaya çalıştı” dedi. Birleşik Rusya’nın Solnechny bölgesindeki yerel şubesi .

Polina Osipenko bölgesinde askeri çocuklar da tebrik edildi. Çocuk partisinde Dilek Ağacı kampanyası kapsamında çocuklara da hediyeler verildi.

“Savunucularımızın çocuklarının artık özellikle desteğe ve ilgiye ihtiyaçları var. Yetişkinler Anavatanımızı savunuyor ve biz de onların sevdiklerine bakmakla yükümlüyüz,” diye vurguladı Birleşik Rusya’nın Polina Osipenko bölgesindeki yerel şubesi sekreteri Alexander Eremin .

Chukotka’da, Birleşik Rusya’nın bölgesel yürütme komitesinde, partinin bölge şubesi sekreter yardımcısı ve Anadyr kentsel bölgesi başkanı Leonid Nikolaev , büyük ailelerin çocuklarını ve SVO katılımcılarının ailelerini Yeni Yılda tebrik etti.

Tebriklere Peder Frost ve Snow Maiden da katıldı. Çocuklar masal karakterlerinin olduğu bir daire içinde dans etti, dans etti, şarkılar söyledi ve şiirler okudu. Altın Anahtar Anaokulu personelinin kendileri için hazırladığı yılbaşı masalını çocuklar ilgiyle izledi. Bayramın sonunda tüm çocuklara tatlı hediyeler verildi.

Bryansk Bölge Duması milletvekili ve Birleşik Rusya fraksiyonunun üyesi Yuri Nikiforov , Starodub Kazak Harp Okulu öğrencilerini tebrik etti, onlara tatlı hediyeler takdim etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Buna karşılık, Birleşik Rusya fraksiyonunun üyesi Bryansk Bölge Duması milletvekili Evgeny Kiselyov , adını taşıyan inşaat teknik okulunu ziyaret etti. Kucheev, öğrencilerin bayramlarını tebrik ederek onlara tatlı hediyeler takdim etti.

“ Birleşik Ülke – Erişilebilir Çevre ” parti projesinin bölge koordinatörü , Çocuk Hakları Komiseri Inna Mukhina, Bryansk Tıp Sechenov Üniversite Öncesi öğrencileriyle birlikte, Yeni Yıl tatilinde çocuk onkoloji merkezindeki çocukları tebrik etti. Çocuklara hayal ettikleri hediyeler verildi.

“Ağır hasta çocuklara neşe getirmek özel, eşsiz bir duygu. Mutlu yüzleri ve neşeli gülümsemeleri görmek çok dokunaklı” dedi Inna Mukhina.

Tambov bölgesinde “Birleşik Ülke – Erişilebilir Çevre” parti projesinin desteğiyle zihinsel engelli çocuklara yönelik uyarlanabilir sporlar bölümünde buz üzerinde eğitimler gerçekleştirildi. Çocuklara hediyeler verildi ve onlara kostüm partisi düzenlendi.

Parti projesinin bölgesel koordinatörü, “Parti, engellilerin aktif, tatmin edici bir yaşam sürmelerine, iş, spor ve yaratıcılıkta kendilerini gerçekleştirmelerine olanak tanıyacak şekilde ülkenin tüm koşullara sahip olmasını sağlamak için çalışıyor” dedi. Ülke – Erişilebilir Çevre” Irina Ermakova .

Soçi’de şehir meclisi milletvekilleri Alik Ambartsumyan , Eduard Obukhovich ve Vladimir Torosyan , TOS Konseyi “Mamaika” aktivistleriyle birlikte Oktyabrsky sanatoryumunda “Grinch’in Yeni Yıl Macerası” müzikalini düzenlediler.

Alik Hambartsurmyan, “Gösteri sonrasında büyük ve dar gelirli ailelerden gelen 150 genç seyirciye tatlı yılbaşı hediyeleri verildi” dedi.

Stavropol Bölgesi’nde, Zelenokumsk’taki Ders Dışı Faaliyetler Merkezi’nde, Sovyet Belediye Bölgesi Temsilciler Konseyi’ndeki Birleşik Rusya fraksiyonunun inisiyatifiyle bir milletvekili partisi düzenlendi. Zor yaşam koşullarındaki ailelerin çocukları da buna katıldı.

Bölgenin gençleri, halkalar halinde dans eden “Sihirli Işıklar” adlı tiyatro gösterisini izledi, oyunlara katıldı ve ayrıca Peder Frost ve Snow Maiden’dan tatlı hediyeler aldı.

Birleşik Rusya’dan Dağıstan Halk Meclisi Milletvekili Muhtarpaşa Umakhanov, çocuklarıyla birlikte rehabilitasyon merkezindeki çocukları tebrik etti. Ayrıca “Yeni Yıl Masalı” adlı tiyatro gösterisi de gösterildi.

Muhtarpaşa Umakhanov, “Bugün tatilden nasıl keyif aldıklarını, şiirler okuduklarını görmek çok güzel, onların yeteneği, sevgisini ve ilgisini onlara yatıran herkesin başarısıdır” dedi.

Etkinliğin sonunda çocuklara JSC Chernomortransneft ve parlamenterin çocukları tarafından hediyeler takdim edildi.

Khasavyurt şehrinin başkan yardımcısı Radzhab Genzhaev ve şehir meclisi yardımcısı Magomed Goylubiev, engelli çocuklara yönelik “İyilik Ver” Entegre Eğitim Merkezini ziyaret etti.

Misafirler, Devlet Duması milletvekili Saygidpaşa Umakhanov’un çocuklara tatlı hediyelerini getirerek Merkez personeli ile sohbet etti.

Hoparlör
Bakharev Konstantin Mihayloviç
Bakharev Konstantin Mihayloviç
Partinin Güney Bölgelerarası Koordinasyon Konseyi Başkanı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Finansal Piyasa Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı
#Kırım Cumhuriyeti
#Baharev
#bölgeler
#Ivlev
#Nesterenko
#Habarovsk bölgesi
#Gorulenko
#Tarasova
#Eremin
#Chukotka Özerk Okrugu
#Nikolaev
#Bryansk bölgesi
#Nikiforov
#Kiselev
#Mukhina
#Tambov Bölgesi
#Ermakova
#Krasnodar bölgesi
#Torosyan
#Stavropol bölgesi
#Dağıstan Cumhuriyeti
#Umakhanov
#Goylubiev
#Noel Dilek Ağacı
#partiprojeleri
#BirleşikÜlkeMevcutOrtam
#yılbaşı hediyeleri
#yeni yıl tatili
#yeni yıl tebrikleri
#sosyal kurumlar
#SVO katılımcılarının aileleri
#SVO katılımcılarının çocukları
#büyük aileler
#Düşük gelirli aileler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/teatralnye-predstavleniya-podarki-i-konkursy-edinaya-rossiya-organizovala-novogodnie-prazdniki-dlya-detej-v-regionah

 

REKLAM ALANI