Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C

Spor salonları, sanat okulları, anaokulları: “Birleşik Rusya”nın “Parti birlikleri” sosyal tesislerin inşasını ve onarımını kontrol etti

Spor salonları, sanat okulları, anaokulları: “Birleşik Rusya”nın “Parti birlikleri” sosyal tesislerin inşasını ve onarımını kontrol etti
REKLAM ALANI
29.07.2024
A+
A-

Spor salonları, sanat okulları, anaokulları: “Birleşik Rusya”nın “Parti birlikleri” sosyal tesislerin inşasını ve onarımını kontrol etti

2024,

Halk Partisi programına göre çalışmalar yapılıyor
Moskova Bölgesi, Orekhovo-Zuevsko’da, Birleşik Rusya Devlet Duması milletvekili Gennady Panin , Davydov Spor Salonu’nun revizyonunu izledi.

“İnşaatçıların Davydov Spor Salonu’nun büyük yenilemesini tamamlamak için bir aydan az bir zamanı kaldı. İşin ilerleyişi inişli çıkışlı; bazen geride kalıyorlar, bazen de programa yetişiyorlar. Şimdi yine zirvede değilim. Tesisin inşaata hazırlığı %72’dir. Bölgenin çevre düzenlemesine tamamen başlamak için ikram ünitesindeki çalışmaları hafta sonuna kadar, kör alan ve giriş alanlarındaki çalışmaları ise ay sonuna kadar tamamlama sözü veriyorlar. 1 Ağustos’ta spor salonuna ekipmanlar teslim edilmeye başlanacak” dedi Gennady Panin.

Izhevsk’te, Udmurtya Devlet Konseyi’ndeki Birleşik Rusya grubunun başkan yardımcısı Lyubov Zaitseva, 10 ve 3 numaralı çocuk sanat okullarının binalarındaki inşaat ve onarım çalışmalarının ilerleyişini kontrol etti.

“3 Nolu Çocuk Sanat Okulu’nda elektronik müzik, koreografi, koro, resim, grafik tasarım, resim ve güzel sanatlar dersleri açılacak. Binada iki konser salonu bulunacak. 195 kişilik büyük salona modern ses ve ışık ekipmanları yerleştirilecek, küçük salona da şehrin ilk orgu kurulacak, ardından burada org müziği konserleri düzenlenecek.”

Lisichansk’ta LPR “Parti Askerleri” bir anaokulundaki onarım çalışmalarının ilerleyişini denetledi. Artık binadaki elektrik kabloları değiştiriliyor ve çatı için inşaat malzemeleri hazırlanıyor.

Tataristan’da partinin Bugulma yerel şubesi sekreteri ve ilçe başkanı Linar Zakirov, Gorki Caddesi’ndeki yaya geçidi ve Sokolskaya Caddesi’ndeki köprünün yeniden inşası ile ilgili çalışmaların ilerleyişini kontrol etti ve ayrıca meydanı ziyaret etti. Yaya bölgelerini, sahneli bir meydanı, bir amfitiyatroyu donatmayı ve küçük mimari formlar ve aydınlatma kurmayı planladıkları Gençlik Sarayı’nın yakınında.

Linar Zakirov, “Müteahhitlere programa sıkı sıkıya uyma ve iş kalitesini yakından izleme görevini verdim, çünkü tüm nesneler Bugulma sakinleri için çok önemli” dedi.

Naberezhnye Chelny’de Devlet Duma milletvekili Alfiya Kogogina , Olimpiyat rezerv spor okulu “Olimpiyat”ın revizyonunun ilerleyişi hakkında bilgi aldı. Şu anda orada cephe çalışmaları yapılıyor, giriş grubu montajı, vitray pencere montajı, pencere ve kapı montajı, iç tesisat ağlarının montajı, ısıtmalı zeminler, havuzda su arıtma işi ve bitirme işleri yapılıyor. iş. Buradaki çalışmaların yüzde 90’ı tamamlandı.

Ve Atninsky bölgesinde, “Parti Askerleri” Mamadysh’teki Novo-Yulba FAP binasının revizyonunun ilerleyişi hakkında bilgi aldı; parti temsilcileri, onarımların yapıldığı besteciler Yarullins’in adını taşıyan çocuk sanat okulu binasını ziyaret etti. da sürüyor.

Saratov bölgesinin Krasnokutsky semtinde “Parti Askerleri” yenilenen Çocuk Sanat Evi’ni ziyaret etti.

“Bugün modern tadilatlarla sınıfları görüyoruz. Yenilenen binadaki derslerin öğrencilere daha büyük yaratıcı başarılara ve yeni keşiflere ilham vereceğinden eminim” dedi Birleşik Rusya yerel şubesi sekreteri Galina Tkacheva.

Trans-Baykal Bölgesi’nde parti temsilcileri, Chita bölgesindeki Zasopka köyünde 520 kişilik bir okulun inşaatını denetledi.

“Yeni okul, spor salonu binası dahil yedi binadan oluşacak. Tesisin genel hazır olma durumu halihazırda %50 civarındadır. Teslim tarihi bu yılın Aralık ayı olarak planlanıyor” dedi Senatör Sergei Mihaylov.

Petropavlovsk-Kamchatsky’de Birleşik Rusya üyeleri Gorizont mikro bölgesindeki yolun onarımını kontrol etti.

“Yol tüm mahalleyi birbirine bağlıyor. Ayrıca burada kan verme istasyonu da bulunmaktadır. Onarımlar için yaklaşık 190 milyon ruble tahsis edildi. Ayrıca ek çalışmalara ihtiyaç var. Şimdi burada bir yağmur suyu kanalı var, çevre düzenlemesi ve çevre düzenlemesi yapılıyor” dedi Kamçatka Bölgesi Yasama Meclisi milletvekili Dmitry Timofeev.

 

Hoparlör
Panin Gennady Olegovich
Panin Gennady Olegovich
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı, Orekhovo-Zuevsky kentsel bölgesi Partisinin yerel şubesi Sekreteri
#Moskova bölgesi
#Panin
#Kogogina
#Tataristan Cumhuriyeti
#Transbaykal bölgesi
#Kamçatka Krayı
#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#Udmurt cumhuriyeti
#bölgeler
#paraşütçüler
#halkın programı
#Saratov bölgesi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/gimnazii-shkoly-iskusstv-detskie-sady-partdesant-edinoj-rossii-proveril-stroitelstvo-i-remont-socobektov

REKLAM ALANI