Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C

ŞEFİK ÖNER `DEN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI

ŞEFİK ÖNER `DEN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI
REKLAM ALANI
10.09.2022
A+
A-

ŞEFİK ÖNER `DEN YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI MESAJI

AK Parti Gercüş İlçe Başkanı Gercüş Ziraat Odası Başkanı Şefik Öner, 2022-2023 eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

AK Parti Gercüş İlçe Başkanı Şefik Öner mesajında şu ifadelere yer verdi;

Yeni bir eğitim-öğretim yılında ülke genelinde milyonlarca öğrencimiz ders başı yapacak olmanın heyecanını yaşamaktadır. Çocuklarımız ve gençlerimizi yarınlara hazırlayacak olan eğitim öğretim yılının tüm eğitim birimlerimiz ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Açıklama yok.

‘Memleketimizi, toplumumuzu gerçek hedefe, gerçek mutluluğa ulaştırmak için iki orduya ihtiyaç vardır. Biri vatanın hayatını kurtaran asker ordusu, diğeri memleketin geleceğini yoğuran irfan ordusudur. Bu iki ordunun her ikisi de kıymetlidir, yücedir. Fakat bu iki ordudan hangisi daha değerlidir, hangisi bir diğerinden üstündür? Şüphesiz böyle bir tercih yapılamaz. Bu iki ordunun ikisi de hayatidir’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ifadesinin ışığında bizler de, eğitim alanında eksiklerimizin giderilmesi için var gücümüzle çalışmaktayız.

Ülkemizin geleceği olan çocuklar ve gençlerin eğitim öğretim yılını huzur ve güven içinde geçirebilmesi büyük önem taşımaktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle 2022-2023 eğitim-öğretim yılında tüm öğrenci, öğretmen ve velilerimize başarılar ve kolaylıklar diliyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Fotoğraf açıklaması yok.

REKLAM ALANI