Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN `DAN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
01.12.2022
A+
A-

M. TÜRKİ GÜNDOĞAN -KARAKÖPRÜ

Şanlıurfa Harran İlçesinde Kanaat önderi ve AK Parti Harran İlçe Başkan Yardımcısı M. Türki Gündoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Gündoğan, Birleşmiş Milletlerin 1992 yılında aldığı bir kararla Dünya Engelliler Günü ilan edilen 3 Aralık, engeli olan bireylerin topluma kazandırılması ve sorunlarının gündeme getirilmesi amacıyla tüm dünyada olduğu gibi Ülkemizde de çeşitli etkinliklerle kutlanmaktadır.

Bununla birlikte engelli vatandaşlarımızın toplumla bütünleşme sürecinde karşılarına çıkan diğer bazı sorunların da herkesin bilinçli ve duyarlı gayretleriyle zamanla aşılacağına inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, öncelikle ilimizde yaşayan engelli kardeşlerim olmak üzere, ülkemizdeki tüm engelli bireylerin “3 Aralık Dünya Engelliler Günü ”nü en içten dileklerimle kutluyor, engellerin kaldırıldığı bir dünya için herkesin daha çok gayret göstermesini temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

 

REKLAM ALANI