Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C

Kemali’den film gibi klip

Kemali’den film gibi klip
REKLAM ALANI
30.11.2021
A+
A-

Kemali, uzun aradan sonra “Ben Ben” single’ıyla müzik dünyasına iddialı bir dönüş yaptı. Genç sanatçı, sinema filmlerini anımsatan klibinin senaryosuna da imza attı.

Müzik dünyasının başarılı isimlerinden Kemali, uzun süren sessizliğini “Ben Ben” single’ıyla bozdu. Sanatçı, söz ve müziği kendisine ait şarkısını MüzikOnair etiketiyle dijital platformlarda yayınladı. Düzenlemesinde Hasan Sarıçelik’in imzasının bulunduğu eser, müzikseverlerden büyük ilgi gördü.

BİR İHANET ÖYKÜSÜ

Kemali, “Ben Ben”e sinema filmlerini aratmayan bir klip çekti. Şarkıcının senaryosu ve kurgusuna da imza attığı klibin yönetmen koltuğunda ise Ozan Gülümser oturdu. Sevdiği kadının ihanetine uğrayan bir adamın intikam sürecini anlatan 4K çözünürlüğündeki klip, Netd Müzik’te yayınlanır yayınlanmaz yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu.

İZMİR’DE LANSMAN

“Ben Ben”in lansmanı, 26 Kasım akşamı İzmir-Gaziemir’deki Loca Cafe Restoran’da yapıldı. Yeni şarkısını misafirleri için seslendiren Kemali, klibini de ilk kez konuklarına izletti. Sanatçı, alkışlar arasında izlenen klibin ardından yeni single çalışmasının hazırlıklarına başladığını, çok yakında onu da dinleyicileriyle buluşturacağını açıkladı.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL
KLİP LİNKİ

REKLAM ALANI