Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C

İSAK VAKFI MÜTEVELLİ HEYET BAŞKANI PROF. DR. BAYRAM ALTAN `DAN BERAT KANDİLİ MESAJI

İSAK VAKFI MÜTEVELLİ HEYET BAŞKANI PROF. DR. BAYRAM ALTAN `DAN BERAT KANDİLİ MESAJI
REKLAM ALANI
24.02.2024
A+
A-

İslam Ülkeleri Akademisyenler Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Bayram ALTAN, Berat Kandili dolayısıyla mesaj yayınladı.

İSAK Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Bayram ALTAN, mesajında şu ifadelere yer verdi;

Ramazan-ı Şerif’in müjdelendiği, Allah’ın rahmetinin yeri ve göğü kaplayarak tüm kâinatı kurtuluşa davet ettiği Berat Gecesi’ne bir kez daha erişmenin huzuru ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Berat Kandili; Allah’ın kullarına sonsuz bir lütufla bereket ve şifa kapılarını ardına kadar açtığı müstesna zaman dilimlerinden birisidir. Âlemlerin Rabbi olan Allah’a kulluk bilincimizi tazeleyerek, ilahi lütuf ve bereketlere erişebilme fırsatını yakalayabileceğimiz ve milli ve manevi değerlerimizi daha da güçlendireceğimiz özel bir gecedir.

Zorluktan kurtulmak anlamına gelen bu mübarek gecenin; kurtuluşumuza, manevi arınmamıza ve son dönemde yaşadığımız felaketlerin yaralarını en kısa sürede sarmamıza vesile olmasını temenni ediyor ve bu vesileyle başta aziz milletimiz olmak üzere tüm İslâm âleminin Berat Kandilini en içten dileklerimle kutluyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI