Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C

HALİL İBRAHİM YÖRÜK `DEN BERAT KANDİLİ MESAJI

HALİL İBRAHİM YÖRÜK `DEN BERAT KANDİLİ MESAJI
REKLAM ALANI
16.03.2022
A+
A-

Yörpet Gurup Petrolleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, RTSO Meclis Üyesi İş Adamı Halil İbrahim YÖRÜK, Berat Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Yörük mesajında şu ifadelere yer verdi;

Şaban ayının 15. gecesine tekabül eden, Ramazan ayının müjdecisi olan Berat Kandili’ne ulaşmanın mutluluğu ve sevinci içindeyiz.

Berat, af ve arınma anlamına gelmektedir. Berat Kandili de affedilme, af dileme için mübarek bir gecedir. Cenâb-ı Hakk’a yönelip affına sığınmak, yanlış tutum, davranış ve sözlerimiz için tövbe etmek için bizlere sunulan bir fırsattır. Bu mübarek gecede, kalbimizi kötülüklerden arındırmak için Allah’ın rahmet ve mağfiretine sığınmalıyız.

Allah’ın sonsuz affından ve merhametinden yararlanabileceğimiz bu gecede ibadetlerimizle, dualarımızla Allah’ın rahmet ve lütfuna tecelli olmaya çalışmalıyız. Zor zamanlar geçirdiğimiz bu dönemde sağlığımız, birlik ve beraberliğimiz için dua etmeliyiz.

Berat Kandili’nin izzet ve ikramıyla, dayanışma, paylaşma, sevgi, merhamet ve dostluk gibi değerlerimizin güçleneceğine inancım tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta aziz milletimiz olmak üzere tüm İslam âleminin Berat Kandili’ni tebrik ediyor, bu gecenin insanlık için sağlık, huzur ve mutluluğa vesile olmasını temenni ediyorum.

ABDULLAH YİĞİT-İSTANBUL

REKLAM ALANI