Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C

Gıda, yatak takımları, hijyen ürünleri: Birleşik Rusya, Kursk bölgesine bir grup insani yardım daha gönderdi

Gıda, yatak takımları, hijyen ürünleri: Birleşik Rusya, Kursk bölgesine bir grup insani yardım daha gönderdi
REKLAM ALANI
15.08.2024
A+
A-

Gıda, yatak takımları, hijyen ürünleri: Birleşik Rusya, Kursk bölgesine bir grup insani yardım daha gönderdi

2024,

Kargo Omsk, Sverdlovsk, Tula bölgelerinde ve ülkenin diğer bölgelerinde toplandı
Birleşik Rusya gönüllü birlikleri ve MGER’in hazırladığı yardımla Tula’dan Kursk’a 20 tonluk bir araç gönderildi. Bu, aktivistler tarafından bölgenin vali vekili Dmitry Milyaev adına bölge sakinleriyle birlikte toplanan ikinci parti.

Kamyonlarda: 20 mikrodalga fırın, 10 çamaşır makinesi, 10 buzdolabı, bireysel paketlerde yaklaşık 10 palet hazır gıda ürünü (erişte ve püreler), ilaçlar ve tatlılar.

“Kursk bölgesi sakinlerine yardım etmek, onları sıcaklık ve özenle kuşatmak birincil görevdir. Destek her gün Merkezi Federal Bölgenin tüm bölgelerinden, ülkenin uzak bölgelerinden geliyor. Bu yaygın bir talihsizliktir; Rus vatandaşlarını, yurtseverleri ve ilgili tüm vatandaşları daha da fazla birleştirdi. Birleşik Rusya fraksiyonunun üyesi Tula Bölgesel Duması Başkanı Nikolai Vorobyov , yalnızca birlik, iyi koordine edilmiş çalışmamız ve insanların taleplerine hızlı yanıt vermemiz mevcut durumla başa çıkmaya yardımcı olacaktır” dedi.

 

Omsk’ta, Birleşik Rusya’nın bölge şubesi sekreteri, bölge valisi Vitaly Khotsenko, kargonun sevkiyata hazır olduğunu duyurdu. Bunlar jeneratörler, buzdolapları, içme suyu, ilaçlar, bozulmayan gıda ürünleri, yatak takımları ve temel ihtiyaçlardır.

“20 tonluk bir kargo oluşturduk. Kursk bölgesi hükümetiyle hızlı temas halindeyiz ve her zaman yardıma hazırız. Şimdi en önemli şey Ukraynalı teröristlerin saldırısına uğrayan insanlara yardım etmek ve onları desteklemektir” dedi Vitaly Khotsenko.

 

Birleşik Rusya bölgesel şubesi Sekreter Yardımcısı, Yasama Meclisi Başkanı Alexander Artemov, geçici geçici gözaltı merkezleri için gerekli ekipmanı, yiyecekleri ve çocuklara yönelik eşyaları mümkün olan en kısa sürede toplamayı başardıklarını söyledi.

“Cevap veren ve yardım eden herkese teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızı yoğunlaştırıp sürdüreceğiz, kabul noktalarını genişleteceğiz” diye konuştu.

Sverdlovsk bölgesinden Kursk’a 16 ton insani yardım gönderildi: kişisel hijyen ürünleri, bulaşıklar, tekstil ürünleri, ev kimyasalları.

“Bölgesel yetkililer, iş dünyasının temsilcileri ve sosyal odaklı STK’lar çağrıya anında yanıt vererek birkaç saat içinde önemli miktarda yardım topladı. Sima-land şirketi de paha biçilmez bir katkı yaptı” dedi Birleşik Rusya’nın Sverdlovsk bölge şubesinin yönetim kurulu başkanı Dmitry Zhukov.

 

Hoparlör
Hotsenko Vitaly Pavlovich
Hotsenko Vitaly Pavlovich
Omsk Bölgesi Valisi, Partinin Omsk Bölge Şubesi Sekreteri, Omsk Bölgesi Hükümet Başkanı
#Omsk bölgesi
#Tula bölgesi
#Khotsenko
#Vorobiev
#Zhukov
#Artemov
#Sverdlovsk bölgesi
#bölgeler
#Kursk bölgesi
#insani yardım
#EPyardım eder
#Milyaev
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/produkty-spalnye-prinadlezhnosti-sredstva-gigieny-edinaya-rossiya-napravila-ocherednuyu-partiyu-gumpomoshi-v-kurskuyu-oblast

, , ,

REKLAM ALANI