Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C

ÇOCUKKEN SOHBETLERİNİ BİR KÖŞEDEN DİNLERDİM

ÇOCUKKEN SOHBETLERİNİ BİR KÖŞEDEN DİNLERDİM
REKLAM ALANI
02.03.2022
A+
A-

Almula Merter Churm’ün  ağır konukları

Açıklama yok.
Almula Merter Churm, “Ustalarım” dediği oyuncular Tamer Levent ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu “Mutlu Kalpler Kulübü” adlı televizyon programında ağırladı.

Almula Merter Churm’ün sunumuyla cumartesi günleri Ekotürk TV’de ekrana gelen “Mutlu Kalpler Kulübü” programının yeni bölümüne usta oyuncular Tamer Levent ve Ayşenil Şamlıoğlu katıldı. Konuklarıyla keyifli bir sohbete imza atan Churm, her iki sanatçıyı da çocukluk yıllarından tanıdığını söyledi.

ÇOCUKKEN SOHBETLERİNİ
BİR KÖŞEDEN DİNLERDİM

Almula Merter Churm, oyunculuk hakkında sohbet ettiği Tamer Levent ve Ayşenil Şamlıoğlu’nu programında ağırlamaktan duyduğu mutluluğu şu sözlerle dile getirdi: “Hayat çok garip. Her ikisi de benim ustam. Aynı zamanda aile gibiyiz. Çocukluğum onlarla geçti. O zamanlar babam Ferdi Merter’le yaptıkları sohbetleri bir köşeden dinlerdim. Şimdi o anılardan hep birlikte söz ediyoruz, birlikte gülüyoruz. Çok değişik bir duygu bu.”

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

REKLAM ALANI