Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C

Bolu’da AFAD Gönüllüsü Gelin ve Damadın Takısı Afet ve Acil Durum Çantası Oldu

Bolu’da AFAD Gönüllüsü Gelin ve Damadın Takısı Afet ve Acil Durum Çantası Oldu
REKLAM ALANI
07.07.2021
A+
A-

Bolu’da AFAD Gönüllüsü Gelin ve Damadın Takısı Afet ve Acil Durum Çantası Oldu

Bolu’da Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) gönüllüsü gelin ve damada takı olarak “Afet ve acil durum çantası” hediye edildi.

Bolu F Tipi Kapalı Cezaevinde infaz koruma memuru olarak çalışan ve AFAD gönüllüsü olan Harun Yıldız, AFAD gönüllüsü olan Firdevs Zengin ile hayatlarını birleştirme kararı aldı.

Yıldız ve Zengin’in düğününe gelen Bolu AFAD İl Müdürü Cengiz Çavuş, AFAD çalışanları ve gönüllüleri, gelin ve damada AFAD yeleği giydirdi, takı olarak ise “Afet ve acil durum çantası” hediye etti.

Arkadaşlarının ziyaretinden dolayı mutluluk duyduklarını, AFAD gönüllüsü olmaktan son derece mutlu olduklarını ifade eden Yıldız ve Zengin, hediyelerin en güzelini aldıklarını söyledi.

AFAD İl Müdürü Çavuş, “Harun bizim AFAD gönüllümüz. Beraber eğitimini gerçekleştirdiğimiz arkadaşlarla da çok uyumlu bir arkadaşımız. Kendisi hepimizi davet etti. Arkadaşlarımız da düğünde ‘Afet ve acil durum çantası’ hediye edelim dediler. Biz de kendisine böyle bir sürpriz yapmak istedik.” diye konuştu.

AFAD gönüllüsü Nurhan Karaduman da bu grubun içerisinde olmaktan son derece mutlu olduğunu, Harun ve Firdevs’in düğününe geldiklerini, güzel bir organizasyon yaptıklarını, bunun herkese örnek olmasını beklediklerini dile getirdi.

Kaynak:https://www.icisleri.gov.tr/boluda-afad-gonullusu-gelin-ve-damadin-takisi-afet-ve-acil-durum-cantasi-oldu

REKLAM ALANI
ETİKETLER: , ,