Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C

“Birleşik Rusya”, Moskova’da engelli çocuklara yardım etmek için fon tahsisine yardımcı oldu

“Birleşik Rusya”, Moskova’da engelli çocuklara yardım etmek için fon tahsisine yardımcı oldu
REKLAM ALANI
09.06.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya”, Moskova’da engelli çocuklara yardım etmek için fon tahsisine yardımcı oldu

2024

Kentten yer almak için başvuran kar amacı gütmeyen kuruluşların seçiminin kazananları arasında kuruluşlar da yer aldı
Birleşik Rusya’nın yardımıyla Ekaterina Inozemtseva Çocukları Destekleme ve Aile Değerlerini Güçlendirme Yardım Vakfı ve Engelli Çocukları Olan Büyük Ailelere Yardım Aile Ocağı Yardım Vakfı yerlerini aldı.

“Fonlarla uzun zamandır arkadaşız. Daha önce Moskova hükümetinin ilgili dairesine destek mektupları göndermiştim. Devlet Duması milletvekili, Ekaterina Inozemtseva Yardım Vakfı’nın 2018 yılından bu yana engelli ve engelli çocuklu ailelerle çalışmak üzere sosyal programlar ve projeler yürüttüğünü ve “Aile Ocağı”nın da 2002 yılından bu yana Shchukino bölgesinde bir kamu kuruluşu olarak faaliyet gösterdiğini söyledi. Alexander Mazhuga.

Vakıfların tesisteki bundan sonraki faaliyetlerinin çocukluk alanında devlet politikasının uygulanmasına katkı sağlayacağını kaydetti.

Milletvekili ayrıca, merkeze Genel Tasarımcı Gleb Evgenievich Lozino-Lozinsky’nin adını veren Yeniden Kullanılabilir Havacılık ve Uzay Sistemleri için Yenilikçi Bilimsel ve Teknolojik Eğitim Merkezi’nin kurulması konusunda NPO Molniya gazilerine destek verdi.

Alexander Mazhuga, “Yerli kozmonotiğin geleceği için yeniden kullanılabilir havacılık sistemlerinin yeniden canlandırılması ve daha da geliştirilmesi sorunlarını çözmenin önemi göz önüne alındığında, elbette bu girişimi destekliyoruz ve daha da geliştirilmesinde yer almaya hazırız” diye özetledi.

Hoparlör
Mazhuga Alexander Georgievich
Mazhuga Alexander Georgievich
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Bilim ve Yüksek Öğrenim Devlet Duması Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı
#Moskova
#Majuga
#EPyardım eder
#NPO
#çocuksovz
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-okazala-sodejstvie-v-vydelenii-pomesheniya-dlya-fondov-pomoshi-detyam-s-ovz-v-moskve

 

REKLAM ALANI