Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C

“Birleşik Rusya” Kursk geçici gözaltı merkezine insani yardım ulaştırdı

“Birleşik Rusya” Kursk geçici gözaltı merkezine insani yardım ulaştırdı
REKLAM ALANI
06.09.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya” Kursk geçici gözaltı merkezine insani yardım ulaştırdı

2024,

Kurbanlara ev aletleri, yatak takımları ve bebek karyolaları verildi.
Partinin Merkez Yürütme Komitesi başkanı Alexander Sidyakin, bölge başkan vekili ile birlikte hareket ediyor. Kursk bölge şubesi sekreteri Alexey Smirnov ve Devlet Duması milletvekili Artyom Turov, iki geçici konaklama noktasını ve Birleşik Rusya’nın dağıtım merkezini ziyaret etti. PVR’lerden biri Kursk sirkinde bulunuyor.

“İnsanlarla konuştuk. Şimdi sıcak tutacak elbise ve ilaç talebi var. Hızlı bir şekilde çözmeye çalışacağız. Kursk Sirki’ndeki geçici geçici ikametgahta çalışma yetkin bir şekilde yapılandırılmıştır. Direktör Natalya Leonova insani yardım toplamak için başka bir platform düzenledi. Ayrıca sakinler için gerekli her şeyin bulunduğu geçici bir konaklama tesisi de bulunmaktadır. İnsanların kendileri olumlu. Okul çocukları için dersler uzaktan yürütülüyor. Çok yakında Genç Muhafız gönüllülerimiz de interaktif dersler verecek. Ekipman Birleşik Rusya’dan transfer edildi. Kesinlikle yardım etmeye devam edeceğiz” dedi Alexander Sidyakin.

Alexey Smirnov’a göre insanlar ek İnternet bağlantı noktaları kurulmasını ve onlara sıcak tutan giysiler sağlanmasını istiyor.

“Hasarlı konutlara verilen zararın ödenmesi ve tazminatı konusunda da çok sayıda talep geldi. Tüm istekleri kişisel kontrolüm altında tutuyorum. Ülkenin dört bir yanından ek kuvvetler ve kaynaklar düzenli olarak bölgeye geliyor. Sonraki sevkiyatların oluşturulması için en çok hangi temel öğelerin gerekli olduğunu tartıştık” dedi Alexey Smirnov.

Sirk direktörü Natalya Leonova, Genç Muhafız aktivistlerinin geçici gözaltı merkezinde çocuklara yönelik interaktif etkinlikler düzenleyeceğini de sözlerine ekledi.

“Binanın içerisine çocuk oyun alanı kuracağız. Ayrıca gönüllüler için bir dinlenme alanımız ve sıcak yemeklerimiz var; bize 300 öğle yemeği getiriyorlar. Sırada bekleyenlere sıcak yemek de veriliyor. Bekleme süresi – 15 dakika. Artık akışlar o kadar iyi bir şekilde yeniden dağıtılıyor ki, gönüllülerin yerine getirdiği bazı önemli görevler var” diye açıkladı.

Birleşik Rusya’nın 7 Ağustos’tan bu yana Ukraynalı teröristlerin saldırısına uğrayan bölge sakinleri için Kursk bölgesine insani konvoylar gönderdiğini de hatırlatalım. Yiyeceklerden geçici konaklama merkezleri için jeneratörlere kadar insanların ihtiyaç duyduğu her şeyi içeriyorlar. Parti şimdiye kadar bölgeye 1.300 tondan fazla insani yardım ulaştırdı.

Birleşik Rusya ve Genç Muhafız aktivistlerinin çalıştığı Kursk bölgesinde gönüllü ve dağıtım merkezleri oluşturuldu. Ayrıca mağdurlara yardım sağlıyor, insani yardımları boşaltıyor, ayırıyor ve geçici barınma merkezlerine ulaştırıyorlar.

Evlerini terk etmek zorunda kalan Kursk bölgesi sakinlerine gerekli her şeyin sağlanması görevi daha önce Parti Başkanı Dmitry Medvedev tarafından belirlenmişti .

Hoparlör
Sidyakin Alexander Gennadievich
Sidyakin Alexander Gennadievich
BİRLEŞİK RUSYA Partisi Merkezi Yürütme Komitesi Başkanı, Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Yardımcısı
#Sıdyakın
#Smirnov
#Turov
#Kursk bölgesi
#PVR
#toplamayardım
#insani yardım
#insani misyon
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-dostavila-gumanitarnuyu-pomosh-v-pvr-kurska

, , , , , ,

REKLAM ALANI