Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C

Birleşik Rusya, İkinci Dünya Savaşı’nın sona ermesi münasebetiyle bölgelerde anma etkinlikleri düzenledi

Birleşik Rusya, İkinci Dünya Savaşı’nın sona ermesi münasebetiyle bölgelerde anma etkinlikleri düzenledi
REKLAM ALANI
06.09.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, İkinci Dünya Savaşı’nın sona ermesi münasebetiyle bölgelerde anma etkinlikleri düzenledi

2024,

Parti temsilcileri anma törenlerine çiçek bıraktı, gazilerle toplantılar düzenledi
Magadan’da “Hafıza Düğümü” anıtında anma töreni düzenlendi. Eylül ayının ilk haftası boyunca şehrin kültür kurumlarında cesaret dersleri, bilgi saatleri ve atalarımızın büyük başarılarına adanmış eğitim programları düzenleniyor. Okullarda dersler verilecek, müze sergileri ve kitap sergileri düzenlenecek, ek eğitim merkezlerinde eğitici tartışmalar gerçekleştirilecek. “2014’ten bu yana haydutların terörüne maruz kalan Donbass sakinleri Beslan’ın çocukları Nord-Ost’u anıyoruz. Bugün Kursk topraklarında düşmanlar var. Vatandaşlık görevimiz , bugün ön saflarda ellerinde silahlarla Anavatanı savunan Anavatan savunucularını birleştirmek, birleştirmek ve desteklemektir” dedi . Kolyma Yasama Meclisindeki “Birleşik Rusya” grubu .

Elista’daki Birleşik Rusya halk destek karargahında, SSCB Kahramanı, İçişleri Bakanlığı emektarı Erenzen Lidzhievich Badmaev ile bir toplantı düzenlediler . Etkinliğe katılanlar, Kahramanın ve Japonya’ya karşı kazanılan zafere katkıda bulunan herkesin anısını onurlandırdı, anılarını paylaştı ve gazinin kahramanlıkları ve savaş yolu hakkında konuştu. Ryazan Bölgesi Mikhailov’da, “Tarihsel Hafıza” parti projesi kapsamında Vasilek anaokulu öğrencileri, yetişkin akıl hocalarıyla birlikte 10. Ordu askerlerinin anıt kompleksine çiçek bıraktı. Eylemin başlatıcısı ve Birleşik Rusya Destekçileri Konseyi Başkanı Galina Krivykh , “Çocukları Anavatana sevgi ve saygı duygusuyla yetiştirmek, ülkenin tarihini küçük yaşlardan itibaren incelemek çok önemli” diye vurguladı. Mikhailovsky Belediye Bölgesi .

Kherson bölgesinde, Birleşik Rusya’nın gönüllüleri ve milletvekilleri, Anavatan’ın şehit savunucularının anısına adanan anıtlara çiçek bıraktı. “İkinci Dünya Savaşı ile ilgili unutulmaz tarihleri ​​hatırlayarak atalarımızın, büyükbabalarımızın ve büyük büyükbabalarımızın neden öldüğünü hatırlamalıyız. Halkımızın ve ülkemizin varoluş hakkı için öldüler. Bu hafıza ayaklar altına alındığında ülkemiz yok olacaktır. Anıtların yıkıldığı ve sokakların yeniden adlandırıldığı bölgelerde bunu çok iyi görüyoruz” diye vurguladı Kherson Bölge Duması milletvekili Yuriy Barbashov .

Hoparlör
Kozlov Eduard Yurieviç
Kozlov Eduard Yurieviç
Birleşik Rusya partisinin bölgesel şubesinin Birinci Sekreter Yardımcısı. VII. toplantıya katılan Magadan Bölge Duması milletvekili, Birleşik Rusya fraksiyonunun başkanı. Magadan bölgesindeki “Tarihsel Bellek” parti projesinin koordinatörü.
#2. dünya savaşı
#unutulmazolaylar
#bölgeler
#Magadan bölgesi
#Kozlov
#Kalmıkya Cumhuriyeti
#Ryazan bölgesi
#Eğriler
#Kherson bölgesi
#Barbaşov
#partiprojeleri
#tarihselbellek
#kamu destek merkezi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-provela-v-regionah-pamyatnye-meropriyatiya-ko-dnyu-okonchaniya-vtoroj-mirovoj-vojny

, , , , ,

REKLAM ALANI