Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C

Birleşik Rusya aktivistleri Kazan koşu maratonuna katıldı

Birleşik Rusya aktivistleri Kazan koşu maratonuna katıldı
REKLAM ALANI
13.05.2024
A+
A-

Birleşik Rusya aktivistleri Kazan koşu maratonuna katıldı

2024,

Bu yıl Rusya’dan ve diğer ülkelerden yaklaşık 30 bin kişi katıldı
Birleşik Rusya takımı, 3 kilometrelik mesafeyi kapsayan Kazan Maratonu’na katıldı. Yarışa katılanlar arasında parti aktivistleri, Danıştay milletvekilleri, ön oylama katılımcıları, Genç Muhafızlar üyeleri ve Birleşik Rusya destekçileri vardı.

“Bu sadece Kazan ve Tataristan Cumhuriyeti için değil, tüm ülke için dönüm noktası niteliğinde bir olaydır. Maraton yeniden canlanmasının ardından 10. yılını kutluyor. İyi bir geleneğimiz var: Ön oylamaya katılanlar – Tataristan Devlet Konseyi milletvekillerine partiden aday gösterilmeyi planlayanlar, yarışmaya katılmak için takımlarını organize ediyorlar. Bu 2019’da da böyleydi, bugün de aynı.” dedi Birleşik Rusya’nın bölgesel yürütme komitesi başkanı Marat Samigullin.

Parti ekibinde SVO üyelerinin de bulunduğunu belirtti.

Yarışma sonuçlarına göre tüm katılımcılara, Kazan manzaralı ve yıldönümü logolu resmi Kazan Maratonu – 2024 madalyası verilecek.

Kazan Maratonu, Moskova Maratonu ve St. Petersburg Beyaz Geceler Maratonu ile birlikte BRICS Ligi ve Rusya Maraton Ligi’ne girdi. Kitlesel koşu yarışmalarının desteklenmesi, amatör sporların yaygınlaştırılması, Rusya’da turizmin geliştirilmesi ve ülkeler arasındaki kültürel bağların genişletilmesi için bir platform haline gelecektir.

 

#Tataristan Cumhuriyeti
#maraton
#koşmak
#Kazan Maratonu
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

Kaynak:https://er.ru/activity/news/aktivisty-edinoj-rossii-prisoedinilis-k-kazanskomu-marafonu-po-begu

 

REKLAM ALANI