Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C

BAŞKAN BEYAZGÜL BİRECİK VE HALFETİ’YE ADETA ÇIKARMA YAPTI

BAŞKAN BEYAZGÜL BİRECİK VE HALFETİ’YE ADETA ÇIKARMA YAPTI
REKLAM ALANI
22.03.2024
A+
A-

BAŞKAN BEYAZGÜL BİRECİK VE HALFETİ’YE ADETA ÇIKARMA YAPTI

Millete hizmet yolunda Şanlıurfa’da istikrarın ve yatırımların artarak devamı için AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından tekrar aday gösterilen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül gece gündüz demeden sahada adeta arı gibi çalışıyor. Başkan Beyazgül Birecik ve Halfeti ilçelerine adeta çıkarma yaptı. Esnaf ve vatandaşlardan AK adaylara tam destek sözü aldı.

 

 

 

 

 

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerine sayılı günler kaldı. Şanlıurfa’da AK kadrolar Şanlıurfa’nın dört bir tarafında her zaman olduğu gibiesnaf ve vatandaşların yanında yer alarak onların dertleriyle dertlenmeye sorunlarının çözümü için kafa yormaya devam ediyor.

 

 

 

 

Şanlıurfa’da yapmış olduğu hizmetler ve projelerle vatandaşların gönlünde ve duasında yer edinen ve bu doğrultuda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Ustalık Dönemi için yeniden aday gösterilen Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül bir yandan seçim çalışmaları kapsamında dur durak bilmeden çaba sarf ederken diğer yandan kentte yeni eserleri birer birer vatandaşların hizmetine sunuyor.

 

 

 

 

 

13 ilçeye adil hizmet anlayışıyla hizmet eden ve her ilçeye çeşitli eserler ve hizmetleri kazandıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Birecik ve Halfeti’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek yaklaşan seçimlerde vatandaşlardan istikrarın sürmesi yatırım ve hizmetlerin artarak devam etmesi adına destek ve dua talep etti.Vatandaşlardan ve esnaflardan da Başkan Beyazgül’e ve AK Adaylara destek sözü geldi.

 

 

 

Birecik’te Mahmut Mirkelam’ın AK Parti seçim irtibat ofisini Halfeti’de de Şeref Albayrak’ın AK Parti  seçim irtibat ofisini ziyaret eden ve burada seçmenlerle bir araya gelen Başkan Beyazgül’e vatandaşlardan ilgi oldukça yoğun oldu. Bir vatandaşın Zeynel Başkan için yazdığı şiiri seslendirmesi üzerine uzun süre alkışlandı.

 

 

 

 

Esnaf ve vatandaşların da talep ve önerilerini dinleyen Başkan Beyazgül’e Birecik temasları sırasında Birecik Belediye Başkanı ve Adayı Mahmut Mirkelam eşlik ederken Halfeti temaslarında ise Halfeti Belediye Başkanı ve Adayı Şeref Albayrak eşlik etti.

 

 

 

 

BAŞKAN BEYAZGÜL, “ ÇOK GÜÇLÜ BİR BELEDİYEYİZ”

 

 

 

 

 

Halfeti temasları kapsamında Şanlıurfa’nın tamamında ve Halfeti’de çok önemli hizmetleri hayata geçirdiklerinin altını çizen AK Parti ve Cumhur İttifakı Adayı Başkan Beyazgül, “ Şuanda Halfeti Yukarı Göklü’deyiz. Burada esnaflarımızı ziyaret ettik. Bu ziyaretler sırasında bazı sorunları da Şeref Başkanımız ifade ettiler. Bu caddeler eskisinden daha güzel olacak. Alt yapılarımız eskisinden çok daha güzel olacak.

 

 

 

 

 

Ki bunlar bir ihtiyaçtır. Netice itibariyle burada bir müddet sonra sıcak asfalt çalışmalarımızı başlatmış olacağız. Belediyemiz 950 araca sahip ve çok güçlü bir belediyeyiz. Çok önemli sorunları hep beraber aştık. Buralarda ve bazı ilçelerimizde seçim zamanına denk gelen yatırımlarımız ve çalışmalarımız oluyor. Kırsalda ve merkezde işlerin büyük bir bölümünü bitirdik. Altyapı ve üstyapı çalışmalarımızı da hızla bitireceğiz. Memleketimiz çok daha farklı ve güzel işlerle karşılaşacak. Kentsel dönüşümlerle, yeni meydanlarla ve yeni büyük parklarla karşılaşacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.” Diye konuştu.

 

 

 

 

Halfeti Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şeref Albayrak ise ilçede önemli sorunların çözüme kavuştuğunu ve çalışmaları devam eden önemli hizmetler olduğunu belirterek bu hizmetleri ilçemize kazandıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül’e teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

Video Linki: https://youtu.be/Yrv1d-B2_vI

Alternatif Video Linki: https://we.tl/t-fbVAXZVW11

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı
Tel:0 (414) 318 51 00 Dahili (1606)-(1605)
[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :
https://www.youtube.com/sanliurfabld
Basın Bültenlerinin videoları İçin ftp adresi : ftp://ftp.sanliurfa.bel.tr/ortak
Kullanıcı Adı : basinftp
Şifre : basin63

 

 

REKLAM ALANI