Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C

İŞ İNSANI ZİRAAT MÜHENDİSİ MEHMET ERKAN AK PARTİ HİLVAN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

İŞ İNSANI ZİRAAT MÜHENDİSİ MEHMET ERKAN AK PARTİ HİLVAN BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU
REKLAM ALANI

Hilvan İlçesinin Hayır Sever İş İnsanı Ziraat Mühendisi Mehmet ERKAN AK Parti Hilvan Belediye Başkan Aday Adayı Oldu.

AK Parti Hilvan Belediye Başkan Aday Adayı Ziraat Mühendisi Mehmet ERKAN deneyimli Gazeteci Abdullah YİĞİT `e aday adayı olmasından dolayı açıklamalarda bulundu.

AK Parti Hilvan Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet ERKAN, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

1963 yılında Hilvan’da doğdum. İlk ve Orta öğrenimini Hilvan’da tamamladım. 1987-1991 yıllarında Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesini bitirdim.

Üç çocuk babasıyım, Şanlıurfa Hilvan’da ikamet etmekteyim.

28 yıllık çalışma serüvenine Toros Gübre ve Zirai İlaç Bayiliğine başlayarak, Petrol İşletmeciliği, İnşaat ve Çiftçilikle, Tarımla devam etmekteyimdir. Ticari faaliyetleri esnasında Hilvan ilçesine bağlı 70 muhtarlık ve 54 mezra ile 124’ü aşkın yerleşimde faaliyette olan, yöre halkı tarafından tanınan ve itibar gören Hilvanlı bir yatırımcıyım.

Tüm ticari faaliyetlerini de yine Hilvan’da gerçekleştirmişimdir. İller arasında yatırım ve kalkınma istihdamı sağlamaktayım.

Siyasi arenada ise ilk 2011 yılında AK Parti Milletvekili aday adayı olarak boy göstermiş, sonrasında 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde yine AK Parti Hilvan Belediye Başkanlığı için aday adayı olmuşumdur.

2024 yılında yapılacak olan ve bölgemiz için ciddi bir öneme sahip yerel seçimlerde de Hilvan’ın kalkınması için partim olan AK Parti’den aday adayı oldum. AK Parti’nin siyasi ve ekonomi politikalarını benimseyip, bu doğrultuda davaya gönülden bağlı, temiz siyaset anlayışı ile ilk gün ki çizgisini bozmadan devam etmekte kararlıyım. Dedi

REKLAM ALANI