Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C

Çeşitli spor dallarında yarışlar, antrenmanlar, turnuvalar: Birleşik Rusya, Sporcular Günü nedeniyle bölgelerde spor etkinlikleri düzenledi

Çeşitli spor dallarında yarışlar, antrenmanlar, turnuvalar: Birleşik Rusya, Sporcular Günü nedeniyle bölgelerde spor etkinlikleri düzenledi
REKLAM ALANI
15.08.2024
A+
A-

Çeşitli spor dallarında yarışlar, antrenmanlar, turnuvalar: Birleşik Rusya, Sporcular Günü nedeniyle bölgelerde spor etkinlikleri düzenledi

2024

Spor festivali, Tüm Rusya maratonunun “Rusya’nın Gücü” yaz etabını tamamladı
Moskova’da Beden Eğitimi Günü Güneydoğu Bölgesi’nde kitlesel bir yarışla kutlandı. 300’den fazla kişi Moskova’nın 850. Yıldönümü Parkı’nın setinde 5 km’lik bir maraton koştu.

Yarışın başlangıcı, Rusya’nın Gücü maratonunun organizasyon komitesi başkanı, Olimpiyat Oyunları, dünya ve Avrupa’nın birçok şampiyonu Alexander Karelin ve senatör, Federasyon Konseyi başkan yardımcısı Inna Svyatenko tarafından yapıldı.

Alexander Karelin, “Artık Rusya’nın Gücü spor maratonu Rusya’nın her yerinde düzenleniyor ve bu tür etkinlikler, spor sevgisinin insanları birleştirdiğini bir kez daha vurguluyor” dedi.

Yarışın ardından bir sporcunun sahip olması gereken önemli niteliklerden bahsederek, büyük başarıların sırlarını paylaştı.

Başkentin kuzeybatısındaki Severnoye Tushino parkında Birleşik Rusya aktivistleri de 5 kilometrelik spor yarışına katıldı.

Devlet Duması milletvekili Alexander Mazhuga katılımcılara destek vermeye geldi . Yarışın sonuçlarının ardından en iyi koşuculara sertifikalar verdi ve organizatörlere ve “Kuzey Tushino’nun Beş Mili” projesinin başkanı Svetlana Solovyova’ya teşekkür mektupları verdi.

Gorno-Altaysk’ta Sporcular Günü’nde basketbol ve mini futbol turnuvası, gösteri atlama şampiyonası ve ulusal spor müsabakaları düzenlendi. Başarılı sporcu ve antrenörlere hak ettikleri ödüller verildi.

Altay Cumhuriyeti Başkan Vekili Andrei Turchak, bu yıl bölgeden gelen sporcu Amurlen Tugurov’un Muaythai’de Rusya şampiyonu olduğunu, Gorno-Altay Devlet Üniversitesi takımının Rusya rafting şampiyonasını kazandığını, kürek slalom sporcularının ise altın madalya kazandığını hatırlattı. Rusya Kupası’nda.

“Eminim ki cumhuriyetimizde her geçen yıl daha fazla spor ödülü verilecek. Yarışmaya katılan tüm katılımcılar için adil zaferler ve taraftarlar için parlak duygular” dedi Andrey Turchak.

Beden Eğitimi Günü’nde Blagoveshchensk setinde bir spor maratonu düzenlendi. Amur bölgesi, Rusya ve dünya şampiyonalarının kazananları ve ödül kazananları, her türlü dövüş sanatının en güzel ve muhteşem tekniklerini sergilediler.

Grozni’de tekerlekli sandalye basketbol turnuvası (engelliler için bir spor) düzenlendi. Yarışmaya iki takım katıldı: “Grozni” ve “Laman Az”.

“Katılımcılar, sınırlı fiziksel yeteneklerin yüksek spor sonuçları elde etmenin önünde bir engel olmadığını kendi örnekleriyle kanıtlıyorlar. Azim ve irade gösteriyorlar” dedi Grozni Şehir Duması milletvekili Adam Selimov.

Kazananlara ve katılımcılara kupalar, sertifikalar ve bölgesel Birleşik Rusya Konseyi destekçileri tarafından unutulmaz hediyeler verildi.

Grozni ilçesine bağlı Proletarskoye köyünde serbest güreş spor ustası Alu Varaev’in katılımıyla bir spor etkinliği düzenlendi . Sporcu ustalık sınıfı düzenledi, deneyimlerini paylaştı ve genç güreşçilerle sohbet etti.

Maratonun son etkinliği, Vedeno bölgesinin kırsal yerleşimlerini temsil eden sekiz takımın bir araya geldiği Dyshne-Vedeno’da düzenlenen bir mini futbol turnuvasıydı.

Pervomaisk, LPR’de Rusya’nın Gücü maratonu plaj voleybolu turnuvasıyla sona erdi. İki takım buna katıldı. İlkinde parti aktivistleri, milletvekilleri ve bölge sakinleri vardı, diğeri ise turnuva günü şehirdeki “Zelenkhoz” göletinin plajında ​​tatilciler arasında toplandı.

“Pervomaisk’teki “Rusya’nın Gücü” yaz maratonu parlak ve enerjikti. En unutulmazları masa tenisi turnuvası, satranç turnuvası ve halter ustalık sınıfı olan bir dizi etkinlik düzenledik. Birleşik Rusya’nın Pervomaisky yerel şubesinin genel sekreteri Anna Evseychik, onlara farklı yaşlardaki sakinlerin de katıldığını belirtti .

Lugansk’ta adını taşıyan parkta. “Rus Gücü” yazının son gününde “Genç Muhafızlar” kahramanları dövüş sanatlarında açık eğitim aldı. Parkın farklı noktalarında çeşitli spor dallarında ustalık sınıfları ve eğitimler düzenlendi. Aikido, tekvando, jiu-jitsu, eskrim, boks ve bilek güreşi yapan profesyonel ve acemi sporcular hünerlerini sergiledi.

“Beden eğitiminin günümüzde ne kadar önemli olduğunu gösteren geniş bir spor programı gördük. Çocukların aktif olarak sporla ilgilenmeleri önemli ve bu konuda ne kadar tutkulu olduklarını görüyoruz” diye vurguladı partinin Lugansk yerel şubesi sekreteri Yana Pashchenko Lugansk lideri.

 

Hoparlör
Valuev Nikolay Sergeyeviç
Valuev Nikolay Sergeyeviç
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Turizm ve Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Komitesi Birinci Başkan Yardımcısı
#Moskova
#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#Çeçen Cumhuriyeti
#Altay Cumhuriyeti
#Amur bölgesi
#Turçak
#Svyatenko
#Valuev
#Majuga
#Rusya’nın Gücü
#Fiziksel Fitness Günü
#maraton
#yarışmalar
#bölgeler
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/zabegi-trenirovki-turniry-po-razlichnym-vidam-sporta-edinaya-rossiya-organizovala-sportivnye-meropriyatiya-v-regionah-ko-dnyu-fizkulturnika

, , ,

REKLAM ALANI