Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C

ARABAN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÖZDEMİR BAŞKANLIĞINDA ARABAN İLÇESİNDE BİRLİK VE BERABERLİK TOPLANTISI YAPILDI

ARABAN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÖZDEMİR BAŞKANLIĞINDA ARABAN İLÇESİNDE BİRLİK VE BERABERLİK TOPLANTISI YAPILDI
REKLAM ALANI
31.07.2024
A+
A-

ARABAN BELEDİYE BAŞKANI MEHMET ÖZDEMİR BAŞKANLIĞINDA ARABAN İLÇESİNDE BİRLİK VE BERABERLİK TOPLANTISI YAPILDI

Bir 4 kişi görseli olabilir

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ev sahipliğinde Araban Belediyesi Sosyal Tesislerinde Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Arif Seçkin, Tarım Daire Başkanı Kenan Seçkin, Fen İşleri Daire Başkanı Teoman Erşan, Kırsal Hizmetler ve Muhtarlıklar Şube Müdürü Murat Aslan, Gaski Şube Müdürü Çağrı Arpaçay, Araban Belediye Başkan Yardımcıları, Kırsal ve Merkez Muhtarların Katılımı ile birlik ve beraberlik toplantısı yapıldı.

Bir 2 kişi görseli olabilir

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Toplantıda şu ifadelere yer verdi; Araban Belediyesi olarak merkez ve kırsal mahallerimize hizmetin en iyisini götürmek için ekibimiz ile çalışmalarımız devam ediyor. Gaziantep Büyükşehir belediyesi ile koordineli çalışmalarımız devam etmekte. Araban İlçemizi ve Kırsal ve Merkez mahallelerimizi modern hale getirmek için çalışmalarımız devam etmekte olduğunu. Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı olarak Araban Belediyesi olarak tam kadro olarak sahada çalışmalarımız devam ediyor. Değerli Muhtarlarımıza ve Değerli Vatandaşlarımıza her zaman belediyemizin kapısı açık ilçemize hizmet etmek için ne gerekiyorsa ekibimiz ile beraber tam kadro çalışmalarımız devam ediyor.

Bir 10 kişi ve yazı görseli olabilir

Bugün Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Arif Seçkin ve Daire Başkanlarını İlçemizde ilçe muhtarlarımız İle tam donanımlı bir toplantı yaptık. İşimiz gücümüz Araban İlçemize hizmet etmektir. Dedi.

Bir 9 kişi görseli olabilir

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Arif Seçkin İse Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Fatma Şahin in sizlere selamını getirdim. Araban ilçesi için ne gerekiyorsa Büyükşehir olarak Araban Belediye Başkanı Sn. Mehmet Özdemir İle beraber İlçede güzel projelere imza atmaya devam edeceğiz. Dedi.

Bir 9 kişi görseli olabilir

 

Toplantı Sonrası Toplu Fotoğram çekiminden sonra program bitti.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

Bir 9 kişi görseli olabilir

Bir 7 kişi görseli olabilir

Bir 9 kişi ve yazı görseli olabilir

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

REKLAM ALANI