Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C

Birleşik Rusya milletvekilleri Venezuela’daki seçimleri gözlemleyecek

Birleşik Rusya milletvekilleri Venezuela’daki seçimleri gözlemleyecek
REKLAM ALANI
28.07.2024
A+
A-

Birleşik Rusya milletvekilleri Venezuela’daki seçimleri gözlemleyecek

2024,

Ziyaret Venezuela Birleşik Sosyalist Partisi’nin daveti üzerine gerçekleşti
Bolivarcı Venezuela Cumhuriyeti’nin cumhurbaşkanı seçimleri, Devlet Duması milletvekili Alexei Volotskov ve Birleşik Rusya Genel Konseyi Başkanlığı üyesi, MGER Başkanı Anton Demidov tarafından izlenecek . Gözleme dünyanın 90’dan fazla ülkesinden 900’ün üzerinde uluslararası gözlemci de katılıyor.

Birleşik Rusya heyeti Venezuela Dışişleri Bakanı Ivan Gil Pinto tarafından kabul edildi . Rusya ile Venezuela arasındaki temasların özel önemine dikkat çekti. Cumhurbaşkanlığı seçimleri bağlamında, Dışişleri Bakanlığı başkanı aynı zamanda mali ve ekonomik şantaj ve bilgi baskısı gibi modern neo-kolonyal uygulamalara ve dünyadaki egemen devletlerin iç işlerine müdahaleye karşı koymaya da odaklandı.

Birleşik Rusya heyetinin ziyareti sırasında Venezuela Birleşik Sosyalist Partisi’nin yanı sıra gençlik kanadı liderleriyle de partiler arası istişarelerde bulunulması planlanıyor .

Venezuela Birleşik Sosyalist Partisi’nin, Birleşik Rusya’nın uluslararası arenadaki en önemli ortaklarından biri olduğunu hatırlatalım. İki taraf arasında 18 Haziran 2024 tarihinde Uluslararası Partiler Arası Forum oturum aralarında “BRICS ve Ortak Ülkeler” formatında bir anlaşma imzalandı.

#delegasyon
#gözlemciler
#seçimler
#Venezuela
#partiler arası işbirliği
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/deputaty-ot-edinoj-rossii-primut-uchastie-v-nablyudenii-za-vyborami-v-venesuele

 

REKLAM ALANI