Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C

Birleşik Rusya’nın desteğiyle LPR okullarına 2 binden fazla kitap bağışlandı

Birleşik Rusya’nın desteğiyle LPR okullarına 2 binden fazla kitap bağışlandı
REKLAM ALANI
28.07.2024
A+
A-

Birleşik Rusya’nın desteğiyle LPR okullarına 2 binden fazla kitap bağışlandı

2024,

Parlamento Kütüphanesi tarafından sağlanan yardım
Partinin Lugansk bölge şubesi sekreteri, LPR Halk Konseyi Başkanı Denis Miroshnichenko, I.S.’nin adını taşıyan 33 numaralı Lugansk okuluna getirildi. Birkaç kitap.

“Lugansk Halk Cumhuriyeti’ne kitap getirdik ve bunları eğitim kurumlarına aktarmaya yönelik tam bir döngü başlatıyoruz. Kitaplar çocuk edebiyatından kurgu ve klasik edebiyata kadar çok çeşitlidir. Öte yandan kitapların yok edildiği, çöpe atıldığı da bir sır değil ama tam tersine edebiyat aracılığıyla çocuklara iyilik ve bilgi aşılamaya çalışıyoruz. Dijital teknoloji çağında yaşamamıza ve etrafımız çeşitli cihazlarla çevrili olmasına rağmen kağıt kitapların popülaritesi azalmıyor” diye belirtti Denis Miroshnichenko.

Kendisinin de bu okulda okuduğunu, dolayısıyla buraya kitap aktarmanın iki kat keyifli olduğunu söyledi.

Hoparlör
Miroshnichenko Denis Nikolayeviç
Miroshnichenko Denis Nikolayeviç
Partinin Lugansk bölge şubesi sekreteri, Lugansk Halk Cumhuriyeti Halk Konseyi Başkanı
#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#Donbass’a kitaplar
#Miroshnichenko
#EPyardım eder
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/pri-podderzhke-edinoj-rossii-v-shkoly-lnr-peredali-bolee-2-tysyach-knig

 

REKLAM ALANI