Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Samsun °C

AFA Başkanı Claudio Tapia şunları söyledi: “Bu önemli anlaşmayı duyurmaktan dolayı çok mutluyuz

AFA Başkanı Claudio Tapia şunları söyledi: “Bu önemli anlaşmayı duyurmaktan dolayı çok mutluyuz
REKLAM ALANI
18.11.2021
A+
A-

Arjantin Milli Futbol Takımlarının Dünya Çapında Yeni Ana Sponsoru Bybit Oldu
Dünya çapında faaliyet gösteren ve en hızlı büyüyen kripto para borsalarından biri olan Bybit, Lionel Messi’nin takım kaptanı olduğu uluslararası erkek futbol takımı da dâhil olmak üzere Arjantin milli futbol takımlarının dünya çapındaki yeni ana sponsoru oldu.

Bu iki senelik anlaşma süresi boyunca Bybit markası, Arjantin Futbol Federasyonu’na (AFA) ait tüm varlıklarda maksimum görünürlüğe sahip olacak ve Bybit logosu, tüm milli futbol takımlarının antrenman kıyafetlerinde bulunacak. İlerleyen yıllara yönelik benimsediği büyüme stratejisi dâhilinde Latin Amerika piyasası, 2018 yılında kurulan ve bugün dünya çapında faaliyet gösteren Bybit’in odaklandığı yerlerden biri.

Bu anlaşmayla bağlantılı olarak AFA Başkanı Claudio Tapia şunları söyledi: “Bu önemli anlaşmayı duyurmaktan dolayı çok mutluyuz. Milli takım kıyafetlerine bir marka ekledik ve bu gerçekten de hem şirket hem de AFA için oldukça önemli bir olay. Sadece kıdemli milli takıma sahip olanları değil aynı zamanda varlığını dünya çapında kanıtlamış, 4 yıldır bir bütünün parçalarıymışız gibi milli takım projelerine eşlik eden markaları formalarımıza eklemek önemli bir adım. Sahip olduğumuz becerilerle 2022 yılının çok önemli bir yıl olacağının farkındayız. Hiç şüphesiz ki bu, milli takımın görünürlüğünü çok büyük ölçüde artıracaktır. Bybit’e “Arjantin Futbol Federasyonu’na Hoş Geldiniz” diyor ve projelerimize duydukları güvenden ötürü minnettar olduğumuzu belirtmek istiyorum. Bu önemli sponsorluk anlaşmasından en yüksek faydayı ve getiriyi elde etmek için birlikte canla başla çalışacağız.”

Anlaşmanın ticari açıdan önemine baktığımızda, AFA Ticaret ve Pazarlama Müdürü Leandro Petersen şunları vurguladı: “Takımlarımızın kıyafetlerine bir markayı eklemek gerçekten de önemli bir olay. Yıllardır dünya çapında ticari açıdan ve marka bazında büyüme stratejisi yürüttük, AFA’nın aktif olarak bulunmadığı yerlerde stratejik pazarlar açtık, AFA’nın gelirlerini artırmak için çeşitli iş birimleri oluşturduk ve dünya çapındaki taraftarlarımız için yeni dijital ürünler piyasaya sürdük. Böylece şu an AFA sponsorluk platformunun parçalarını oluşturan lider markaları kapsayan birçok yeni iş ortağı edindik. Bybit, teknolojinin geleceğine güvenen ve dünya çapında bilinen bir marka. Aynı zamanda dünyanın her yerine ulaşmak amacıyla büyümeye devam ediyor. Bu açıdan bakıldığında federasyonumuzla aynı amaca sahip olduğunu görüyoruz. Bu sponsorluğun hem markaları büyüteceğinden hem de dünya çapında yeni büyüme fırsatları yaratacağından hiç şüphem yok.”

Bybit’in CEO’su Ben Zhou ise şunları söyledi: “Arjantin Futbol Federasyonu ile kurduğumuz bu uzun vadeli ortaklık aracılığıyla Arjantin milli futbol takımını destekleyecek olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. La Albiceleste (Arjantin milli futbol takımı) sadece Bybit’in siyah ve sarı renklerini tamamlayan renkleriyle değil aynı zamanda durmak bilmeyen tutkusu ve sınır tanımayan yaratıcılığı ile bizim gibi bir kripto şirketinin gönülden destekleyeceği ve öveceği özelliklere sahip. AFA ile iş birliği yapma kararı, bugüne kadar verdiğimiz en kolay kararlardan biriydi. Bybit, önümüzdeki uzun yıllar boyunca Arjantin’e sesli tezahürat yapıyor olacak.”

Bybit Hakkında

Mart 2018’de kurulan kripto para borsası Bybit; kripto yatırımcılarının ultra hıza sahip bir eşleştirme motoru, dört dörtlük bir müşteri hizmetleri ekibi ve çok dilli topluluk desteğinden faydalanabileceği bir profesyonel platform sunmaktadır. Şirket, dünya çapındaki perakende ve kurumsal müşterilere yenilikçi, çevrim içi spot ve vadeli işlem hizmetleri, madencilik ve staking ürünleri, bunların yanı sıra API desteği sağlamaktadır. Bybit, yeni oluşan dijital varlık sınıfları için yatırımcıların tercih edeceği en güvenilir platform olmak amacıyla büyük bir özveriyle çalışmaktadır.

REKLAM ALANI